• Ryco Skötväskor

  Snygga. Stilrena. Prisvärda.
  Skötväskor med välgenomtänkt form och funktion.

  Deluxe Messenger Bag

  Bästsäljaren från Ryco

  En stilren och extremt välgenomtänkt skötväska. Tyget är av praktisk microfiber som bleks inte av solen, är lätt att hålla ren (bara torka av med en trasa) och tål det mesta som skötväskor brukar blir utsatta för. Deluxe Messenger Bag har många praktiska fickor och fack (för att hålla ordning på nappen, mobilen, plånboken mm), en bred öppning (gör det lättare att komma åt saker) och ett ljust foder inuti (så att allt inte försvinner i ett stort svart hål). Justerbar axelrem, två lätttillgängliga stora fickor på framsidan, en isolerad flaskhållare, napphållare, en lös vadderad skötdyna för bekväma blöjbyten var som helst, och en extra förseglignsbar plastficka för smutsiga kläder eller blöjor. Det stora locket sitter fast tack vare rejäla insydda magneter.

  Allt detta i en snygg och stilren design till ett mycket bra pris.

   

  Mått: 40 x 17 x 30cm

  Material: Microfiber

  Finns i: Svart

  Stella Messenger Bag

  Bästsäljaren fick ett syskon

  Stella Messenger Bag har samma funktionalitet och fördelar som originalet (Deluxe Messnger Bag), men har uppdaterats med ett diskretmönstrat tyg.

  Mått: B40 x D20 x H30 cm

  Material: Microfiber

  Finns i: Svart med invävt svart-prickigt mönster

  Monaco

  Lika elegant som den är praktiskt

  En snygg och stilren väska i konstläder som också är en praktiskt skötväska! Ryco Monaco har de välgenomtänkta detaljer som Ryco har blivit känt för:

  - Lätt att hålla ren (torka av med fuktig trasa och mild tvål)

  - Diverse fickor och fack för nycklar, mobilen mm

  - Justerbar och borttagbar axelrem

  - Separat vadderad skötdyna med bärhandtag

  - Separat förseglingsbar påse till smutsiga kläder och dylikt

  - Två utvändiga fickor med blixtlås (en fram och en bak)

  - Napphållare

  - Isolerad flaskhållare

   

  Mått: H31cm x L46cm x B15cm (basen)

  Skötdynan är 58 cm x 29 cm.

  Material: Konstläder

  Finns i: Svart

  Rochelle

  Modern. Elegant. Praktiskt.

  En snygg och stilren väska i konstläder som också är en praktiskt skötväska. Ryco Monaco har de välgenomtänkta detaljer som Ryco har blivit känd för:

  - Lätt att hålla ren (torka av med fuktig trasa och mild tvål)

  - Diverse fickor och fack til nycklar, mobilen mm

  - Justerbar och borttagbar axelrem

  - Separat vadderad skötdyna med bärhandtag

  - Separat förseglingsbar påse till smutsiga kläder och dylikt

  - En utvändig ficka med blixtlås (på baksidan)

  - Napphållare

  - Isolerad flaskhållare

   

  Mått: H31cm x L46cm x B15cm (basen)

  Material: Konstläder

  Finns i: Svart

  Kelly Bag

  Snygg och praktiskt

  Kelly Bag har funktionella fickor både på in- och utsidan samt en snygg och stilrent mönstrad utsida. Mobilen blir lättillgänglig tack vare diskreta sidfickor på väskans utsida. Detta är en skötväska som rymmer det mesta man behöver och lite till. Separat termofack för nappflaskan på insidan. Vadderad skötdyna medföljer. Väskan är gjord av starkt microfiber som gör att det är enkelt att hålla väskan ren och snygg.

   

  Mått: B39 x D16 x H31 cm

  Material: Microfiber

  Finns i: Svart/vit mönstrad

  Chloe Bag

  Klassiskt quiltat

  Ryco Chloe skötväskan är en klassiskt designad skötväska i moderiktigt quiltat tyg. Väskan har gott om rymliga fickor och fack inuti (inkl en isolerad nappflaskhållare) , en justerbar axelrem, och microfiber tyg som är enkel att hålla rent. Vadderad skötdyna medföljer.

   

  Mått: B42 x D19 x H35 cm

  Material: Microfiber med detaljer i konstläder

  Finns i: Svart med konstläder detaljer

  4 Piece Combo Bag

  Ta bara med det som krävs just idag

  4 Piece Combo Bag från Ryco är en stilren och elegant skötväska. Den har fyra delar - själva väskan och en skötdyna, flaskhållare och en extra plastficka som är bra för blöta kläder. Allt ligger löst i väskan - praktiskt att bara ta med det som behövs just idag, eller flytta delarna till andra väskor vid behov. Microfiber-tyget gör att väskan är enkel att hålla ren.

  Mått: 38 x 28 cm

  Material: Microfiber

  Finns i: Svart

  Espresso Bag

  "Best i test"

  Röstad "Best i test stelleveske" av klikk.no i norge. Espresso Bag är en moderiktig skötväska i chokladbrun färg. Väskan innehåller en lös vadderad skötbädd och förseglingsbara pvc-ficka för att skydda allt annat i väskan från smutsiga kläder, blöjor och använda våtservetter. Speciellanpassade fickor till nappflaska och napp. Två djupa fickor på utsidan med dragkedja för snabb tillgång till mobilen mm.

  Mått: B38 x D18 x H29 cm

  Material: Microfiber

  Finns i: Svart

  Hobo Herringbone Bag

  Sommarfin väska

  Ryco Hobo väskan i moderiktigt grått och vitt blir ett välkommet tillskott till vår och sommargarderoben. Väskan har en bred öppning (som stängs med dragkedja) som gör det lätt att både se och komma åt allt som finns i. Många fickor och fack både på

  utsidan och insidan, med en praktiskt nappficka, vadderad skötdyna och isolerad flaskhållare är uppskattade Ryco kännetecken.

   

  Mått: H27 x B18 x L44 cm

  Material: Polyester

  Finns i: Grå/vit mönstrad

  Chevron Tote

  Shopping väska till sommarutflykter

  Extrabra till ljusare tider kommer denna ljusa snygging från Ryco.

  Ryco Chevron Tote är en rymlig skötväska med “shopping” känsla. Moderiktigt “chevron” mönster i innefäregerna grått och vitt med en gul färgklick.

  Chevron Tote har de praktiska egenskaperna som Ryco väskorna har blivit kända och uppskattade för: en bred öppning som gör det lätt att se och komma åt saker snabbt, vadderad skötdyna för blöjbyten varsomhelst, en isolerad termos väska och gott om andra fickor och fack både på in och utsidan. Det praktiska polyster tyget gör det lätt att hålla väskan fräsch - bara torka av med en fuktig trasa.

  Mått: 42 x 23 x 32 cm

  Material: Polyester

  Finns i: Grå/vit mönstrad med gul dragkedja